lørdag

Dagligvarebutikkerne vil flå dig fremover

Når vi danskere handler dagligvarer,skal vi fremover til at have ekstra penge med.Fødevarepriserne bare stiger og stiger og i 2013 vil vi for alvor se prisstigningerne slå igennem,ifølge teamleder Klaus Jørgensen,Landbrug & Fødevarer.


Det er de voldsomme prisstigninger på råvarer,der udløser de højere priser i butikkerne.I første omgang stiger brød,mel,gryn,pasta,morgenmadsprodukter og mælk.Senere,når foderpriserne slår igennem,vil også stigninger på kød kunne mærkes.


Discounthandel,jagt på slagtilbud og større ansvarlighed overfor at bruge madresterne op, vil tilsammen kunne bøde på noget af merudgiften,som for en almindelig børnefamilie er beregnet til 2.500 kr årligt,svarende til 5 % stigning.


Kilde : Jyllands-Posten

Spise med Mormor

1 kommentar:

  1. Hmmm - kun 5% af brødprisen stammer fra kornprisen. Så et brød skulle ikke kunne stige så meget. Men, der er vist nogen, der benytter chancen til at sætte priserne op. Sidste gang kornpriserne steg, steg brød også meget. Men da kornpriserne året efter faldt drastisk, faldt prisen på brød ikke. Så fik de høje oliepriser skylden. Hvad kan man sige? Det er syndebukkens skyld :O!
    Hilsen, Karen

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.