torsdag

Kantinemaden er en trussel mod folkesundheden

En million måltider om dagen i de danske kantiner,er ofte så salte,at de på sigt udgør en sundhedsrisiko for kantinegæsterne.


Fødevarestyrelsen retter nu sin kritik mod kantinerne,for ukritisk at hælde salt i kantinemaden.


Ifølge ernæringsekspert i Fødevarestyrelsen,Mette Toftegaard,aner de ansatte,som tilbereder maden ikke,om de bruger et,to eller 50 g salt i maden.


Det unødvendigt høje saltindhold er med til at true sundheden hos kantinegæsterne,som uforskyldt er i fare for at få alt for højt BT med senere hjertesygdom til følge.


Ernæringseksperten efterlyser fagligt kompetente folk til at fremstille kantinemad,der ved hvordan et sundt måltid mad skal fremstilles og ikke bare vælge den billigste løsning med ufaglærte folk.

Kilde : Avisen.dk

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.