onsdag

FRYGTEN FOR SALMONELLA STYRTDYKKER

Vi er holdt op med at tænke på salmonella, når vi står ved køledisken i supermarkederne og køber kylling. Nu er det vigtigste danskheden og dyrevelfærden, har en forbrugerundersøgelse vist, foretaget af Landbrug & Fødevarer. Dansk kyllingekød står stærkt.

For blot et par år siden var det sikkerheden danske forbrugere satte højest overhovedet. I dag foretrækker vi danske kyllinger, der har levet ordentligt liv til en overkommelig pris og fri for salmonella bakterier.
 

Imidlertid må vi ikke helt glemme salmonella, der stadig er til stede i udenlandske kyllinger. Det er derfor vigtig at forbrugerne kan kende forskel på dansk og udenlandsk fjerkræ, hvor danske kyllinger er god kvalitet og høj fødevaresikkerhed.

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.