søndag

SPIS CHOKOLADEKAGE TIL MORGENMAD OG TAB DIG


Lyder næsten for godt til at være sandt. Forskere hævder, at et stykke chokoladekage til morgenmad giver et større vægttab på både kort og lang sigt.

Den bedste forbrænding har vi om morgenen, straks vi vågner. Chokolade, der også indeholder proteiner og kulhydrater, som en del af morgenmaden, hjælper os til at tæmme den søde tand resten af dagen, hævder forskerne.
 

Forskere gjorde et eksperiment og inddelte 193 overvægtige mænd og kvinder i to grupper. Den ene gruppe kom på lav-kulhydrat diæt, 300 kalorier til morgenmaden, den anden gruppe kom på en diæt på 600 kalorier, heri chokoladekage.

Efter 4 måneder havde gruppen på 300 kalorier taget 9 kg på igen. Gruppen med chokoladespisere til morgenmad havde mistet yderligere 6 kg.
 

I gruppen med 300 kalorier var man mindre tilfreds og mindre mætte end i gruppen med chokolade til morgenmad.

Begge grupper indtog samme kalorier over døgnet over 8 måneder. Chokoladegruppen havde i gennemsnit tabt 18 kg mere end småtspiserne,der i løbet af dagen fik større trang til sukker og stivelse.
 

Dessertgruppen havde nemmere ved at holde sig og opretholde et vægttab, hvorimod de småtspisende faldt i vandet i løbet af dagen.

Kilde : MetroExpress

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.