søndag

COPENHAGEN COOKING 2013

Sidste uge i august summer det af liv og madglade mennesker på Københavns gader og stræder i de opstillede boder og nok en restaurant hylder dansk gastronomi med mange gode smagsoplevelser,hvor der virkelig er gjort noget ud af det.
 

CPH Nordic Dining,Københavns Lufthavn byder på nordisk gastronomi i verdensklasse,præsenteret af kokke på Michelin niveau.
 

Restaurant Kronborg i Brolæggerstræde byder på tvistet frokostplatte med dertil udvalgte øl.

Flere Tivoli restauranter hylder krebsen og giver hvert sit bud på krebs til både middag og aften.

Cafe & Ølhalle tilbyder minimalistisk og enkel mad.

Hos Peder Oxe på Gråbrødretorv grilles en hel okse på trækul og bøgebrænde.

Restaurant Salt i Toldbodgade hylder sommerens bær i det salte køkken.

Smagen af Lolland- Falster kan opleves på en stand,hvor man kan møde de dygtige producenter fra øerne.
 

SE DET UDFØRLIGE PROGRAM HER

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.