Tilsyneladende er piskefløde ikke bare piskefløde. Nylig udført test af piskefløde i Søndagsavisen, fra den helt dyre til den billige, afslører store forskelle i fløden.
Testen afslørede varianter fra den vandede til den tykke, cremede fløde så man næsten kunne smage hvad koen har spist på marken.
Overraskende nok er det en billig piskefløde fra Dybbækdal, solgt i Irma, der rendte af med førstepladsen. Flot lysegul farve, nøddeagtig og cremet, var hvad den repræsenterede.
Testens dyreste piskefløde kom fra Øllingegaard Mejeri. Den evnede kun at placere sig lige under midten, men dog stadig tilfredsstillende.
De to store tabere blev piskefløden fra Karolines Køkken og fløden fra Egelykke.
Kilde : Søndagsavisen
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.