torsdag

KENDT ØLBRYGGER ÅBNER RESTAURANT

Mikrobryggeriet Mikeller på Nørrebro, kan snart, ud over at servere øl, også byde på et stykke smørrebrød og en dram til.

Mikkel borg Bjergsø, ølbrygger, mener at Mikeller, næst efter Noma, har flest udenlandske gæster, og sådan nogle skal også have noget at spise.
 

- Og til glæde for særligt de mange udenlandske gæster, åbner restaurationen Øl & Brød by Mikeller snart på Vesterbro i København.
 

Der bliver plads til 35 gæster i restauranten og der vil blive serveret smørrebrød af mere innovativ slags end det traditionelle. Øllet løber i 10 haner og på menukortet bliver der mellem 100-200 snapse.

Kilde : MetroXpress

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.