mandag

LAD OS GØRE 2015 TIL ÅRET MED MINDST MADSPILD

Ganske vist er julen overstået, julemaden spist og det er hverdag igen. Derfor skal vi jo alle alligevel have mad i munden hver dag.

Ikke nødvendigvis, som her dagen før jul, fra byens bedste og ældste slagterforretning, men blot god, nærende mad, der holder os i gang.

 

Skulle vi nu ikke prøve at begrænse madspildet, bruge vore madrester til fornuftige og spændende nye retter i stedet for bare at smide ud. Her kan vi lære meget af fortidens husmødre, - vore sparsommelige bedsteforældre.

- Og er det nu så forfærdeligt, f.eks. at indføre en ugentlig grøddag. Grød er visse steder nærmest kult i  dag og så har man en behagelig mæthedsfølelse, ovenpå en portion grød, der faktisk smager rigtig dejligt.

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.