fredag

DANSKERNE VILDE MED EKSOTISKE KAGER

Noget tyder på, at vi trods alt er let påvirkelige. De mange mad- og bageudsendelser får os til at blive nysgerrige, når bageren præsenterer nye brød- og kagetyper.

Og aldrig har bagerne da lavet flere nye kage- og brødtyper end i øjeblikket.

Ølbrød med kerner, økologisk surdejsbrød, passionskage med ristede hasselnødder og mange flere, får os til at gå til bageren.



Bagermester Hardy Christensen fra Nørre Nebel, havde således også rigeligt at bestille op til jul, med at mætte kunderne med nye kage- og brødtyper. Hvor det for år siden var fuldkornsbrød, der var det store hit, er det nu andre spændende typer, der går som varmt brød.

Kilde : FoodSupply

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.