fredag

ØKOLOGISK SPISESTED FÅR FINE ANMELDELSER

Forbrugertilliden er hævet og undersøgelser viser, at vi er klar til at svinge dankortet mere end vi har gjort siden finanskrisen.



Mange vil især være optaget af, at gøre noget godt for sig selv. Det kan være ting til boligen, rejser og så det, at have råd til at købe noget ordentlig mad.



Online spiseguiden Dinnerbooking.dk, melder om stigende interesse for ægthed, enkelthed og bæredygtighed, står højt i manges valg af spisested.


Spiseriet på Steensgaard, Sydfyn serverer økologisk mad, lavet fra bunden og det viser sig at give pote. Mange positive tilbagemeldinger fra gæster, giver det lille økologiske folkekøkken blod på tanden og viser, at man er på rette spor.

Kilde : Fyens Stiftstidende

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.