lørdag

INGEN GRUND TIL AT GÅ EFTER DEN DYRE MARCIPAN

Snart er vi alle optaget af at lave konfekt på køkkenbordet og til jul er kun det bedste godt nok. - Eller hvad ? Er det prisen, der afgør, om vi nu også får det bedste ?


Politikens TJEK har indkøbt ti forskellige mærker marcipan og har afholdt
blindsmagning. Chefkonditor på La Glace, Lars Juul og Morten Borup, der er konditor i Heibergs Dessertcirkus,var de strenge dommere.


Resultatetet blev,at der ikke er grund til at gå efter de dyre mærker.Testens billigste marcipan koster 80 kroner kiloet,medens den dyreste har en kilopris på 335 kr.

Vinderen blev den billige marcipan Ren rå marcipan fra Scandinavian Marzipan Factory.Den forhandles i Rema 1000.En af de to bundskrabere blev testens dyreste marcipan,økologisk marcipan fra Woodshade.

Kilde : TJEK

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.