Det spørgsmål har vi vel alle stillet engang og måske fundet både for og imod.Der findes et hav af modstidende råd,når det kommer til den rette opbevaring af æg.
Dailymail besluttede for nylig, én gang for alle, at få sagen opklaret og henvendte sig derfor til Vesten Yorkshire Fødevarelaboratorie. Her bestilte man en undersøgelse, der skulle komme med svaret.
To partier æg blev i to uger opbevaret henholdsvis i køleskab og i stuetemperatur.Æggene blev regelmæssig testet for bl.a. E coli bakterier og salmonella.Der var absolut ingen forskel på de to partier.Begge forblev bakteriefri.
Kvalitetschef hod FoodTest udtaler til Dailymail,at det ikke er nogen fordel at opbevare æg på køl i forhold til stuetemperatur.
Kilde : MetroXpress
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.