lørdag

GALT MED HYGIEJNEN HOS DEN LILLE SLAGTERBUTIK

Fødevarestyrelsen har kigget de små butiks slagtere i kortene . . . ganske vist kun 40 af slagsen.Det viser sig,at problemer med hygiejnen er større her end hos slagteren i supermarkedet.
 

I perioden 2010-2012 er der gennemført tre projekter om fersk svinekød i opskærings- og detailleddet.Fokus var på salmonella- og bakterieforekomst og hvordan arbejdsrutiner giver den bedste hygiejne.
 

Salmonellaforekomsten var lav i samtlige undersøgelser,medens bakterieniveauet var større end hos supermarkedsslagtere.
 

Der påpeges,at det højere bakterieniveau hos den lille slagter skyldes, at han skal ha' styr på flere produktionsprocesser,temperaturer,rengøring,håndtering af kødet,personlig hygiejne m.m.,altsammen en række forhold,der har betydning for hygiejneniveauet og dermed forbrugernes sikkerhed og sundhed.

Kilde : FoodSupply

Spise med Mormor

Noget om Mad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.