Nu har vi så gået og troet, at skulle vi tabe i vægt, var brød bedst at holde sig fra. Imidlertid behøver det ikke at være sådan. Det afhænger i høj grad af, hvad det er for brød, vi spiser.
Byg har her indtaget en særlig position, idet byg mætter i lang tid, den får os til at spise mindre og så er den med til at holde vægten samt reducere den på sigt.
Mad, der indeholder byg, vil gøre det lettere at smide nogle kg, det kan være i brød eller i grød, lavet på byggryn siger seniorforsker Stefan Sahlstrøm fra madforskningsinstituttet Nofima
Byg er i det hele taget godt for sundheden, nedsætter sandsynligvis kolesterolet i blodet og måske også sænker blodsukkeret efter et måltid. Forstoppelse er byg også godt imod, ligesom bakterier i kroppen kan reduceres.
Kilde : avisen.dk
Spise med Mormor
Mormors Juleopskrifter
VI BAGER GAMMELDAGS
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.