tirsdag

KÅLSORTER MED SUKKERSMAG

Et forsøg, udført af forskere på Aarhus Universitet, skal være med til at få os til at spise noget mere kål, end det er tilfældet i dag.
 

Hensynet til de gode stoffer i kålen, som bl.a kan holde diabetes type 2 fra døren og en mere spisevenlig og mindre bitter smag, skal ske ved forsøgsvis at dyrke kål og rodfrugter og tilføre sukker.
 

Det skulle således være muligt at ændre kålens bitre smag, en ændring, der dog ikke går ud over de gavnlige stoffer i kålen.
 

Forskning viser desuden, at kvinders smagsløg er glade for den bitre kålsmag. Det forklarer hvorfor kvinder er større kålspisere end mænd.

Kilde : videnskab.dk

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.