Undgå at gå i gang med hovedet under armen. Alt må være målt og vejet af og der skal være styr på æggene. Skal de anvendes som et helt æg eller blomme og hvide for sig. Smeltet smør må være klar fra en start.
Sørg altid for at tingene har samme temperatur og tag ud af køleskabet i god tid.
Det er vigtigt at følge mål og vægt til punkt og prikke ved bagning eller kan resultatet risikere at mislykkes.
Ovndøren bliver i under bagning. Bliver den åbnet mistes der varme og brødet kan falde sammen.
Kagedej bør ikke røres mere end højst nødvendigt, da man ellers risikerer en klæg og tung kage.
Alle redskaber holdes ordentlig rene. Æggehvide kan f.eks ikke piskes stive i en skål, der er fedtet indeni.-
Bagning er en udfordring for resultatet, som man kan lære af fremadrettet.
Kilde : Samvirke
Spise Med Mormor
VI BAGER GAMMELDAGS
Mormors Juleopskrifter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.