mandag

IKEA TJENER MILLIARDER PÅ KØDBOLLER

Grundlægger af Ikea, Ingvar Kamprad besluttede for næsten 30 år siden, at ingen skulle gå hjem og være sultne efter en tur i Ikea.


Der blev derfor etableret cafeterier i varehusene og konceptet skulle være enkelt, billigt og svensk som de øvrige produkter.

Der produceres i dag 150. millioner kødboller til de mange sultne kunder. Det tjener Ikeas cafeterier 11 milliarder kroner på årligt på verdensplan.


Efter en mistanke om hestekød i kødbollerne har disse en kort tid været taget af menuen, men er altså atter tilbage igen.

Virkelige kødbolleentusiaster kan såmænd købe de små boller med hjem i frossen tilstand, hvis de er svære at undvære.

Kilde : Jyllands-Posten

Spise med Mormor

Mormors Julemad

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.