Handler i bund og grund om mad i alle dens aspekter. Vi kommer rundt om det hele,fra dyreopdræt til dyreetik,miljø og genbrug,sundhed og ikke mindst virkelighed.Råvarerne,deres tilberedning og traditionsmad. Fødevarer globalt og nationalt. Vægtreduktion i form af forskellige slankeprodukter.
fredag
Undgå tør og kedelig flæskesteg
Tør og kedelig flæskesteg,forårsaget af alt for lange stegetider,er ofte resultatet på supermarkedernes mærkning med vejledning om,hvordan flæskestegen skal tilbereds.
Mangen en erfaren husmoder ved jo nok,hvordan sådan en steg skal steges,men for dem,der ikke er så erfarne i køkkenet,kan det være nødvendigt,at følge anvisningen på pakken.
Test,udført for Landbrug & Fødevarer op til jul afslørede,at kun 4 ud af 11 flæskestege,udplukket som stikprøver i 6 danske supermarkeder,havde korrekt tilberedelsesvejledning,når det gjalt den gode og saftige steg.
Generelt blev der anbefalet alt for lang stegetid,så forbrugerne ville gå glip af en mør og saftig steg.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.